Flytta till eget

Tjennare =)
Vet ni? Jag är så otroligt glad att jag bara skuttar rundor haha! Det är så att jag och Alma ska flytta till en egen lägenhet nästa år! Vi börjar ju gymnasiet och båda är 100 % säkra att vi absolut inte vill gå kvar här i Simrishamn - dessutom vill vi gå IB och bästa alternativet är enligt oss Katedralskolan i Lund :)
Vi ska alltså köpa eller hyra en liten 2:a eller 3:a tillsammans och sen gå IB i Lund. Det känns så otroligt underbart, att ha ett mål och lägenheten som en belöning för allt plugg vi måste gå igenom nu... Vi pluggar stenhårt för vi vill verkligen komma in! Vi har redan planerat hur vi ska ha det i lägenheten haha, ni får se i sommar ;)  Fyfan vad kul att få flytta till en lägenhet i stan utan föräldrar - det är min dröm typ. Nu bor jag på en jädra bondgård i en hemsk stad och jag vantrivs riktigt. Gud vad jag längtar!

Egentligen borde jag skriva en viktig uppgift i NO:n men har tappat bort mitt kollegieblock! Shitshitshit. SHIT. Jajja, hej & hå, har i alla fall något att skylla på. Braa inställning haha, men jag är sån latis när det gäller läxor..

Imorgon blir det Dagens Outfit och sånt, nu sitter jag osminkad o mjukisbyxor. 
Nu ska jag gå ner och hjälpa mamma med maten ,  trevlig kväll på er :D <3


Tillbaka 100%

BONJOUR i stugan!

Nu är jag tillbaka i bloggandet igen - tillbaka i rutinerna med skolan och allt. Och vet ni? Jag har gått o skaffat mig en sprillans ny Nikon D60 (eller mjah, det är mammas också^^) men den är alldeles.... alldeles... underbaaar! :) Så det dyker upp mest egenfotade bilder med den skönheten!!! *happyface*

Hur är läget med er då?
Jag är i alla fall trött som få och har ett ton läxor som måste göras. Jag tror jag har gjort kanske 5 läxor i mitt liv, helt seriöst xD Men nu är det 9:an som gäller, och jag ska satsa. Vet inte vilken linje jag vill gå, men förmodligen samhälle eller IB. Hade varit sjukt coolt med samhälle CSI, alltså man pluggar samhälle med brottsinriktning. Typ polis, och det skulle jag inte tacka nej till! Nejmen nu ska jag begrava mig i biologi och svenskauppsatser.

So long!


C'est moi - fotad av den underbara kameran <3

RSS 2.0