Packar

Hej snyggisar
Jag har just kramat ihjäl Nikki och Michelle, dom stack precis. Idag har jag packat, packat och packat, handlat och fikat med Nikki o Michan, samt packat lite till. Kommer sakna alla, haha det låter som om jag ska flytta till andra sidan jordklotet men vafan... Jaja, imorgon vid halv 6 åker vi härifrån, ska möta upp alla på Kastrup lite senare. Sen flyger vi till Paris, och byter sen flyg därifrån till Nice. Åker förmodligen buss sen till St. Raphael.

Jag har ett sånt satans problem med incheckningsväskan! Maxvikten är 15 kg antagligen, och min väska väger typ 19!! Och jag har inte packat ner min munkjacka och mjukisbrallor än, och hälften av mina skor har jag i handbagaget. Jag har rensat bort allt onödigt, men fortfarande går det inte...! Får se hur det blir.

Nu ska jag ägna kvällen åt att gråta på msn, haha, och sen ska jag ut med hunden på en långpromenad. Sen ska jag sova, och stiger sen upp imorgon bitti vid 5. UUUUUH, haha men det ska bli så satans kul! På torsdag (tror jag) så blir det EF Disco, HAHA gud va rooligt det låter ;D Partyparty, hehe... Jag ska vara hemma innan 23.00 på vardagar, och 24.00 när det är sånt disco.. Så det blir nog kul, hänga på stan med lite folk o så kanske :)

Bloggar kanske ikväll igen, kanske reseoutfiten ? :) Annars får ni ha det så bra och njuta av sommarlovet!

Puss på er <3


Nåt hotell jag hittade på google... Men ser ni palmerna :D ? Det är värsta medelhavet i St. Raphael, så det blir helcoolt att få bo där i 3 veckor ;)


Depend lösnaglar

Kom på att jag har ju lösnaglar på mig! Tänkte jag skulle vara lite fräsch om händerna till resan.. Köpte ju ett par innan, närmare bestämt dom "French look med rosa lim, Square design" för 79 pix på Lindex. Så lägligt att det är "French look" MIHIHII!

Bökiga och knöliga att ta på sig, ett tips är att köpa Depends lösnagelborttagningsmedel. Jag köpte det för att kunna ha med mig till Frankrike, men fick använda det på ena nageln då limmet bara BET SIG FAST innan jag hann lägga den rätt... Usch, man får panik ibland :P Men när dom väl satt på satt dom som en smäck! Riktigt fräscha händer blev det, och det finns lagom många naglar att dom räcker till 3 appliceringar, och jag hittade ett annat paket med naglar hemma så jag har massor med naglar med mig ner till Franceee, hihi.

Fick några luftbubblor här o där, men det är inte så farligt. Glömde fota en FÖRE-bild, men här har ni i alla fall resultatet :)


Tråk..

Vet ni? Jag har kommit in en smärre blogg-svacka. Bloggen börjar bli trist och falla tillbaka till att bli som mina gamla bloggar, tråkiga och allmänt allmänna. FYFAN, inga speciellt roliga bilder och bara massa skit om mitt tråkiga liv. HAHA men på tisdag börjar det roliga, då får vi se om jag får tag i nån dator så jag kan blogga från Frankrike, med bilder
också
!

SPANIEN VAAAANN BTW!!!!! Torres är bäst!<3 Han är söt.


Söndag kväll

Shabba =)
Nu är det ju EM-finalen, och jag har faktiskt ingen aning varför jag inte tittar... Pallar inte bara, Spanien o  Tyskland är ju inte direkt intressant.. Msn är roligare!
Just nu är jag dessutom upptagen med att packa och tvätta och så. Åker i övermorgon, och imorgon kommer jag ha fullt upp :D Ska ner på stan och handla det sista, lite böcker (för jag tror att jag för engångsskull kommer läsa.. haha, borta i 5 veckor, så man måste ju ha lite svensk läsning på lager) och miniapotek, o så :)
Blir även en fika med Nikki och Michelle, mysigt och mycket prat :D Nikki får även agera packåsna åt mig, det var villkoret att jag skulle träffa henne tahaha!!

Men nu ska jag faktiskt krypa upp i soffan o se finalen.. Om den inte redan är slut haha! HEJJ<3


Vinnaren är...

Gomorron.
Ja mina damer och herrar, nu har jag utsett en vinnare av tävlingen! Det var ett mycket svårt besluuut, blaha.. Jaja, vinnaren lottade jag fram, men hennes historia gjorde mig så rörd.. Kan inte skriva mer, men hon har inte haft det lätt.
Miranda, jag skickar ett mejl till dig! :) Grattis ni andra, ni va duktiga. Höhö, nä men det dyker säkert upp fler tävlingar :)

Jag och Tuva ska strax sticka till Sturup, hon ska hem idag. Fyy vad tiden har gått fort :(  Nu ropar hon att hon vill ha sällskap haha, måste springaaa! Hihi, men jag bloggar när jag kommer hem. Pussar åt folket<3


Gårdagens shopping

Hallo :) Igår blev det som sagt shopping i Malmö, och gud så mycket fina saker det fanns på rea. Hittade en alldeles underbar gul bikini på Stadium, men köpte den aldrig.. :( Fast pengarna tog ändå slut, haha! Här har ni det viktigaste ;)
Tuva ligger fortfarande och sover btw. Haha Olle tyckte jag skulle hälla en hink vatten över henne... Får se hur jag gör.

 

Fred Perry sneakers från Stadium, 499 kr :)


Vita jeans från BikBok, 79 kr. (Dom var sänkta till 99 kr, men sen hittade jag en fläck på dom så dom sänkte dem till 79 kr!)
Svart hoodtröja från BIkBok, 150 kr (bilden suger), Björn Borg trosor från "BjörnBorgaffären" 99 kr,
 och lösnaglar från Depend från Lindex, 79 kr.







Väska från H&M, 49 kr. Har letat efter en billig blå väska, för jag älskar den här outfiten ovanför  :)




Ögonfransböjare från H&M, 29 kr (tror ja),
 örhängen från Glitter, 89 kr,
och vax från Lindex 89 kr.


Lördag

Hej på er. Jag är jätteledsen för dålig uppdatering, men det är riktigt svårt att blogga när man har två helcrazy kusiner boende här :P Men nu har jag massor med daker att skriva om, så det blir en del inlägg ikväll :)

Fanny åkte idag vid lunch, efter att vi fikat med några av mina kompisar på stan. Hon och familjen åkte iväg till Lund, men kommer till oss igen på tisdag, men då åker ju jag så jag träffar inte henne mer. Synd :(
Tuva ligger för tillfället och sover på soffan, sötnosen.. Det vart nämligen så att vi åkte in till Alma igårkväll och tittade på film med några till. Olle höll som vanligt alla vakna haha, utom mig ;P Somnade ändå, tråkmåns som jag är... Men Tuvisen höll igång hela natten, så inte konstigt att hon sover!

Igår blev det äntligen shopping i Malmö. Jag planerade ju att spara mina pengar till Frankrike, men nähej det gick ju inte. Det är sommarrea överallt ju, så det var inte lätt x) Tänkte sticka och fota grejerna nu, för det glömde jag igår, och så dyker det upp om ett tag :)

So long♥

EM-semifinalen

Gokväller, hur är det med er?
Vi sitter och tittar på EM-semifinalen, Ryssland mot Spanien. Änsålänge inga mål, men jag tror tyvärr att Ryssland tjoffar in några snart... :( Synd att jag hejar på Spanien dårå... Tycker dom är så söta. Bra anledningar jag har va, haha!
Jag och Tuva sitter nere i köket och äter popcorn, som egentligen skulle vara till dom andra också... Men skitsamma..
Imorgon blir det Malmöshopping, äntligen! Måste inhandla massvis med saker inför Frankrike-Italien-Schweiz-Tyskland-resan! Så kika in imorgon så får ni se inköpen :)
Nu ska vi springa upp igen, ni får ha det bra! Kramar, Em

Film

H e y  :)
Nu har vi kommit hem från stranden, och herregud va skönt att få ligga i soffan nu. Olle låg exakt precis hela natten brevid oss och trakasserade oss, haha :P " - Sover ni? *slå till huvudet* Sover ni?? Ni får inte sova! *bitchslap* Vakna vafan!"
Haha, sen somnade han som ett litet lamm, vid 5 ungefär :) Nu ligger vi i soffan och tittar på Se upp för dårarna, svinbra! Bästa svenska filmen jag har sett, inte så konstig som dom flesta andra. Vi skippade Malmö idag igen, eftersom vi är alldeles för trötta :P Imorgon däremot, då!

Men, jag skriver sen :) PUSS

Party party

Hey :D Jag och Tuva har spenderat några timmar i hamnen i solen, och ätit kebab, glass, korv och sånt gott. Jättemysigt :D

Fanny sötnos dök upp för ett tag sen, så det blev ingen Malmö-shopping idag. Men det blir förmodligen imorgon :D Ikväll blir det istället strandfest hos O, bara några kompisar sådär. Vi skulle ha med oss pastasallad, men jag, Fanny och Tuva äter hemma istället.. Det blir bl.a enklare så, av olika anledningar. Jag och Tuva stod för salladen, och gjorde ett väldigt elegant konstverk (med bl.a ketchup), om jag får säga det själv. (klicka på bilden för att förstora) Under ytan döljer sig dock en väldans god pastasallad<3



Under dagen har vi även drogat oss i Kapten Röd, ni vet han som typ rappar? Han är grym i alla fall, var i Simrishamn för ett tag sen... Missade honom dock. :(

Nu ska vi göra oss i ordning, äta och sen drar vi på strandfest :D Bloggar imorgon eftermiddag troligtvis, eftersom vi ska tälta och det blir lite bökigt o så på förmiddan. Ha en trevlig sommarlovskväll nu, KRAM<3


Tuva och Nikki, igår <3


 



 

Sno Amanda Bynes klänning

Hittade dom här bilderna på datorn precis, tänkte bara lägga in dom :D
Den här klänningen från stylebystars liknar Amanda Bynes klänning riktigt mycket. Eller nej egentligen inte, men man får lite samma glammiga känsla av dom, ellerhur? Den från stylebystars är dock ett litet budgetalternativ, 399 pix. Kanske inte den perfekta sommarklänningen, men lite senare i höst ller något är den perfect för en fest eller nyår kanske.. x)

Är den inte söt?




Shopping och France

Hej  och gomorron! Vi har just ätit frulle och tittat på Blue Water High, haha! Trevligt trevligt :)
Idag kommer kanske Fanny, så det blir nog så att vi sticker till Malmö idag istället. Det blir jättekul, shoppa, fika och prata prata.. :) Hittade inget GinaTricot i Kristianstad igår, så nu måste jag dit. Känner ett behov efter dom där två linnena. Och om pengarna räcker, så ska jag nog även köpa en tröja på BikBok som jag aldrig köpte igår. Gräddvit, finstickad, täcker rumpan,  som blir riktigt het till ett par svarta nylonstrumpbyxor. Me like, det är CHIC *reklamen* mihihi :)

Om fem dagar, på måndag närmare bestämt, åker jag till Frankrike. Det ska bli riktigt roligt, men ändå så himla läskigt. Tror jag bor med några andra elever också, hos den familjen. Så det blir nog inte lika läskigt då. Jag tänkte hitta en het surfare och sen lära mig surfa ;) HAHA lycka till ja, men wtf.. Efter dom tre veckorna vid den soliga Frankrikekusten, hämtar papi upp mig i Nice, och sen kör vi via Italien hem till Schweiz. Där bor vi på pappas hotell, och gör lite dagsutflykter, kanske övernattar någonstans om vi är långt iväg. Det kanske blir så att jag hälsar på snowboardarna som jag träffade på i vintras, om jag får tag på dom :) Vi pratade nämligen om att vi skulle träffas i sommar, så det blir mys! Efter någon vecka där, åker vi genom Tyskland, hem. Rätt cool sommarresa trots allt, men gud vad man kommer missa saker här hemma! Men jag bloggar såklart varje dag, tänkte ta med mig USB-kabeln till min mobil, så det dyker upp bilder också, I promise.

Nu dök Tuva ut ur dushen HAHA, så nu ska vi hitta på något roligt :) Hoppas ni får det bra, puss älsk<3

Shopping pics

Hey folket :)  Här har ni resultatet av dagens minishopping. Imorgon bär det dock av till Malmö eller Köpenhamn, då eventuellt Fanny kommer. Så då blir det nog lite mer, även rouget till tävlingen.. Mina money tog slut idag, så jag kunde inte köpa det idag. Nu ska jag och Tuvis äta chips och titta på The BreakUp, mysigt värre :) Hoppas ni får det jättebra ikväll, kram på er alla <3


 




Tröja - BikBok, 150 :-
Double Extension Mascara, L'Oréal - Lindex, 159 :-

Shopping

Hey bloggen, förlåt för svindålig uppdatering. Meen igårkväll så dök helt oväntat Nikki och Alma upp, så det blev flumkväll hela natten lång.. Och nu idag fick vi springa till tåget (som vi för övrigt missade) som vi skulle ta till Malmö, så jag hann inte morgonblogga ;)

Eftersom vi missade Malmö-tåget och inte pallade vänta tills nästa gick, tog vi bussen till Kristianstad istället :) Jag inhandlade inte mycket, men hittade en underbar munktröja på BikBok, och så inhandlade jag även två stycken mascaror, en till tävlingen ;) Bilder kommer sen. 
 
Vi är grymt hungriga nu, glömde äta under dagen.. Ooops, så nu ska vi strax äta. Skriver mera ikväll, bilder kommer då också.

Posshajj♥

Måndagkväll

Halloo, nu är Tuva här och vi har lite planer för kvällen, mahahaha... ;) Man bangar ju inte..
Tuva är hes, för vi har asgarvat som fan, hela vägen hem och... hela tiden här hemma.  Haha asskön tjej, inte träffat henne på svinlänge, så nu ska vi snart dra till Olle :) Ha en skön kväll alla, pusspuss <3

Outfit of the day

Det är så äckligt väder ute. Det regnar, blåser och är svinkallt.
Här ser ni dagens sitta-i-bilen-och-åka-till-flygplatsen-och-hämta-kusinen-outfit :) Mysig, varm och allmänt osomrig.

Och jag funderar på att skippa mobilen när det gäller outfitsen. Ursäkta kvalitén, tar digitalkameran nästa gång^^





♥ Vit stickad polotröja - nån affär i Schweiz
♥ Skinnjacka - Deres, i Köpenhamn
♥ Mörka stuprörsjeans - H&M
♥ Väska - Ellos

Milkshake i badet

Sitter och klickar runt på eleven.se, och hittade precis dom här milkshaksen (eller vad man säger..) som man har i badet! Såhär står det;

"Släck din huds törst genom att erbjuda denna delikata badmjölk från Aquolina. Förbered genom att skaka flaskan så att de två skikten blandas, häll sedan i badet eller använd i duschen.

Du kommer att erhålla en extraordinär cocktail som rengör, återfuktar din hud och ger den en underbar doft som sitter kvar länge."

Låter gott. Synd bara att jag varken har badkar eller pengar :P Men ni kanske har.. Det finns 4 olika doftvarianter; Cappuccino, Milk & Honey, Milk & Mint och Milk & Strawberry.


Måndag

Gomorron mina kära läsareeeee!!!! Såg ni!? Jag skrev MINA haha, nu är det inte bara jag som läser min blogg ;) höhö humor på hög nivå.

Huur är läget med er? Själv mår jag sjukt bra, vet ni varför?

1. Jag har fått fler besökare på bloggen
2. Alla fina kommentarer gjorde mig extra glad
3. Min MSN funkar (haha nörd)
4. Kusin Tuva kommer idag
5. Min förkylning börjar försvinna

IT-killen sitter för tillfället och putar med rumpan åt mig, han ligger under skrivbordet och fixar vår andra dator... Haha va söt han är.
Vid 13-tiden idag kör jag och mami till Sturup och hämtar upp Tuva från flyget :) Det ska bli jättemysigt, vi ska shoppa shoppa shoppa, sola och bada, hyra film och massa annat. Ser fram emot det.

Jaa, vad händer annars då.. Jo jag har ändrat datumet för tävlingen till den 29 juni kl 12.00, eftersom jag är ju i Frankrike den 3:e.. IQ där asså :P
Nu ska jag ut en sväng med hunden, vi hörs!
Poss<3

Söndagkväll

Uh jag håller på och drunkna i slem... Ääääwh nä vi byter snabbt ämne xD
Jag sitter och tittar på New Amsterdam, och äter cashewnötter. Inte för att jag känner nån smak, men jag vet att dom är jättegoda :) Är lite sugen på te också, ska snart ner och göra lite grönt. Jag dricker grönt te varje dag, man känner sig så nyttig. Och så är det jättegott! Fast jag känner ju ingen smak.. Äh.

Åhh nu kysser dom varandra i filmen... Känner mig alltid så ensam när jag ser såna romantiska filmer. Buhuu...
HAHA fast nu kom min favoritreklam! Fun light-reklamen, jag blir så glad av alla färger :DJag är ganska bra på humörsvängningar..

Glöm inte tävlingen!


So long<3


Tävling!

Dags för bloggens första tävling!


Den här bloggen är väldigt liten. Därför har du stor chans att vinna, :) Mohaha! Det du kan vinna är två utav mina favoriter, en Double Extension mascara från L'Oréal och ett Bare Naturale Gentle Mineral Blush från L'Oréal det med. Värdet är ca 330 kr. Tävlingen kommer att vara fram till söndagen den 29 juni kl. 12.00.

Det du ska göra för att vinna detta är att du skriver ett inlägg i din blogg där du länkar till det här inlägget. Du får väldigt gärna använda bilden om du vill. Sen skickar du en kommentar till det här inlägget där du länkar till ditt inlägg i din blogg. Sen är det väldigt viktigt att du skriver din mejl också, så jag kan kontakta dig om just du skulle vinna.
Fattar ni? :) Det är som alla andra bloggtävlingar. Gör ni inte detta så gills det inte.


Vinnaren lottar jag ut slumpmässigt,
i close my eyes och skrollar ;) haha, Lycka till! ♥




Shoppinglista

Jag åker ju till Frankrike om 8 dagar, och behöver lite grejer :) Har inte shoppat på väldigt länge, eftersom jag bor 1 timme från Malmö och jag har inte haft så mycket pengar osv... Men imorgon kommer kusin Tuva och stannar i typ en vecka och då ska vi åka och shoppa, kanske även i Köpenhamn. Jag tycker det är riktigt praktiskt att göra en shoppinglista ett bra tag innan man ska ut, så man hinner fundera ut vad man behöver, och inte spontanshoppar upp alla pengar efter en timme (som jag brukar göra)

Här kommer min shoppinglista :)

1 vitt linne med boxarrygg
 - Gina Tricot har väl såna? Ett enkelt baslinne, funkar till vad som helst. Mitt gamla är borta xD

1 blått linne - klarblått, antingen ett med boxarrygg som det vita, eller ett sånt baslinne från H&M.

Superstay Silky foundation från Maybelline - den är riktigt bra, Nikki har den.

Double Extension Mascara från L'Oréal - jag har den vattenfasta, men läste i nån tidning att man inte ska ha vattenfast mascara varje dag för det torkar ut fransarna. Ooops :P Men den är skitbra! Så då är nog den andra lika bra ;)

Creme Puff puder från Max Factor - och den här gången ska jag inte tappa det i golvet eller ha det löst i väskan.. Lyckas alltid massakera mina puder, så jag kör på löspuder numera xD Men jag behöver ett fast, och Creme Puff är megabra.

Vattenfast kajalpenna - så försvinner den inte :)

Ögonbrynspenna

1 par tighta ljusa stuprörsjeans
- Cheap Monday-style, tunna och tighta. Svinsnyggt, och jag behöver nya jeans känner jag,,

1 par andra jeans - hur "äckligt" det än låter så har Second hand alltid en massa skitsnygga jeans. De är redan ingådda och kostar i princip inget alls. Ska kolla om jag hittar några billiga ;)

Stooor hoodtröja, BikBok-style - jag älskar stora collegetröjor, pojkvänströjor. BikBok har massor :)

Jesussandaler - som jag skrev i ett tidigare inlägg, jag älskar dom. Man kan ha dom varsomhelst =)


            

Frågan är bara var jag ska få pengarna ifrån  x)
Nu ska jag ner och göra te, puss<3


Sweet

     

Det här är  nog en utav de somrigaste klänningarna jag har sett på länge. Kolla in skorna också, perfekta till klänningen :)  Funderar starkt på den, men jag är verkligen inte klännings-typen. Jag äger 2 klänningar och jag har använt en x)  Men den här är ju så söt... Finns hos stylebystars och kostar 449 kr.


Ego pics

Gomorron,
Idag är jag bara för seg. Jag har gått och blivit förkyld, och min älskade kusin kommer imorgon.. Jag ska ligga i soffan hela dagen idag igen och dricka te och äta apelsiner, så ser dagens dagsplanering ut hihi :P Fast jag måste städa också och lite sånt, för mitt rum ser värre ut än Nikkis och då är det illa xD

Morgonen har jag spenderat i badrummet och lekt fjortiiiz. Hahahaha, nä men jag kände för att ta lite ego-pics. Och jag har faktiskt inte visat mig så mycket i bloggen, så nu är det dags, mahaha! Och så kan ni kanske hjälpa mig lite; skulle jag passa i näspiercing? Jag har varit sugen på det i nåt år nu, men mamma är inte direkt glad över det.. Skulle jag passa i det, och försöka övertala mami? (jag har målat en prick med en kajalpenna, men jag ska ju såklart inte ha en stor svart plopp när jag väl gör den xD Tänkte mig en liten diamant eller nåt)
Ciaao ♥



"Med" piercing...


 Utan piercing.


Bilderna

Nu har jag laddat in bilderna från tennislägret på datorn!


Första dagen gick vi upp på klipporna. Snygg utsikt och snygga killar<3 haha



Utsikten<3



Haha, en gullig container vi hittade...



Malte och Leo.



Söt bild med en 2megapixelskamera ;)



Japp, där är restaurangen vi åt på varje dag. :) GOTT!



Vi hoppade från hopptorn...



... och spelade kort :)



Haha, vårat fina läskburks-torn när vi kollade på Sverige-Ryssland!<3



Jag hade även lite tid för några ego-pics ^^ Jag har faktiskt inte visat så många bilder på mig än.. mwihiii.



Ooch här mina damer och herrar har vi Mördarbacken. Den må se osklydlig ut, men det är den INTE.  Satan vad den är brant! Denna skulle vi springa upp- och nerför...


Det var dom bilderna :)
Kram<3


Bästa hunden

Jag ligger i soffan och tittar på nåt hundprogram, där en dalmatiner är helt extrem. Den hoppar upp och springer på köksbänkarna, spisen, öppnar micron och sätter på ugnen, plockar mat från borden med tassarna oh om man inte har låst ytterdörren så öppnar hon den och rymmer ut på gatan!

Och så tittar jag bak i min egen soffa och tittar på min dalmatiner Tessi, som jag inte har skrivit om ännu. Världens underbaraste hund och bästis<3 Hon är min egen syster, eftersom jag inte har några ;) När jag skaffade henne i 6:an så sa precis ALLA, verkligen varenda en som jag berättade det för att jag absolut inte skulle skaffa en dalmatiner. Dom var ju så aggressiva, och så olydiga och jättefarliga. Jojo. Jag sket i dom, för jag kände något speciellt för dom hundarna.

Och nu idag har jag henne lös var jag än går, och får nästan alltid komplimanger som"vilken fin och lydig hund du har", hon älskar barn och är jätteförsiktig. Hon vaktar mig alltid när vi möter en okänd hund. :)

Har ni också en alldeles underbar doggydog? :)


Chokladbad

eleven.se hittar du dom mest underbara konstiga krämer, dofter, badskum som finns. Bara förpackningarna är så söta att man dör :) Här kommer fyra chokladdoftande badoljor, tvålar och duschcrémer som jag tycker verkar jättemumsiga <3 Enjoy!



 
1. 100% Pure Shower Gel, Dark Chocolate Mocha - 198 kr
2.
Choklad & Mint Mousse - 99 kr
3.
Bubble Shack Body Wash - 149 kr
4.
Aquolina Chocolovers Duscholja - 139 kr

Två sweeta saker

Kolla vad jag hittade på asos.com :) Är dom inte ganska coola? Jag gillar trycket på dom, fast jag fattar inte riktigt vad det står.. Men dom är lite så originella, och det bästa av allt är att dom kostar bara ca 45 SEK.den röda står det "Amy And I Don't Need Rehab Just Retail Therapy" och på den svarta står det "Russell And I Love The Same Brand". Dom är kanske inte så glamourösa, men rätt coola till ett par ljusa stuprör och ett linne, lite så chill-väska .. ;)

Jag gillar den svarta bäst :) Vilken tycker du?


Love, ♥

Lördag

Hey på er. Det är väl lördag idag?
Hoppas ni hade en kul midsommar igår, det hade jag :) Kom just hem från N, där vi och 6 till grillade, och mös under ett sånt tält ni vet. Tack för en underbar kväääll :D <3

Jag är fortfarande lite mör efter lägret, ni får verkligen ursäkta den dåliga uppdateringen. Men idag ska jag bara ligga i soffan, så då.. Haha gud vilken optimistisk dagsplanering x) Solen skiner iofs också, så jag ska nog ut och schhteeeka lite sen!

KRAM<3

(btw, bilderna från tennislägret dyker upp nån gång under dagen)


Hemma!

HEEEY! Nu är jag hemma, sitter och tittar på fotboll! Portugal mot Tyskland, 1-3 står det, Ballack nickade just in ett till åt tyskarna. Haha nu har jag faktiskt börjat förstå tjusningen i fotbollen, :)

Dom här dagarna i Hunnebostrand har varit jättehärliga, gud va underbart :D Fast träningarna var rena helvetet asså, eller ja, fys-träningarna tog knäcken på oss xD Vi spelade 4 timmar tennis om dagen, och en timme fys på kvällen. Och så var det värsta roliga killen, Gabbe, han pratade så jäkla kul! Han använde bara slang, typ "sussa i bingen" (sova på rummet), "grädda en paj" (gå på toa), "barr på bävern / snabeln" (ni fattar nog vad det betyder) och det roligaste av allt; DJUNGELKORV. Det kan bli dagens kluris, vet ni vad djungelkorv är? Ganska lätt egentligen, men satan asså, man fatta verkligen inte vad han sa x) Men han livade upp stämningen kan jag säga<3

Jaa, vad mer har hänt... Jo, första frukosten så skulle jag ta lite juice, och så hällde jag upp ur en dunk där det stod typ "Apelsindryck". Den var JÄTTEsöt, jag klagade över varför det ska vara så mycket socker i allt och blabla... Senare upptäckte jag att det stod "spädes ut 1+4" HAHA. Jag drack upp en hel jädra mugg saftkoncentrat till frukost. Mh mh mm.

Dom näraste dagarna ska jag dega i soffan och försöka få tillbaka rörligheten igen, känner mig lite stel av nån anledning haha xD Jag har lite träningsvärk i magen också, men det är för att jag har skrattat sjukt mycket! Vi satt och asgarvade hela vägen hem, mest när vi käkade middag på Donken... Folk måste ha undrat.

Lägger in bilder imorgon, är lite för pömsig just nu... Men en kan ni få, trodde jag lyckades skicka den från mobilen men den dök visst aldrig upp.. Utsikten från en klippa. SÅ maffigt.

En av många bilder. Håll med om att det är fint? :-) tänk er att ni står högt uppe på en klippa med en massa snygga killar (mahaha) och kollar ut över det här... Jag vill inte hem.

Hoppas ni får en mysig kväll nu, sovgott<3

Hemåt

Hey bloggen :-) nu sitter vi i maltes bil och är påväg hem. Blandade känslor har jag, det var de jobbigaste jävla träningarna, kan inte gå haha x) MEN alla va ju så mysiga, jag saknar boysen redan.. :-( jaja, men alla träffas nästa år igen så det ser jag fram emot! :-D vi kommer fram mycket tidigare än vi trodde, för vi åkte lite tidigare. Vid 7 äter vi midda nånstans, sen är vi nog framme vid 9 kanske.. Nu ska vi fortsätta lyssna på techno och proppa i oss godis, ni får ha det bäst<3 puss

Onsdag

Hej på er<3 idag är det sista dagen, vi åker hem imorgon. Jag vill verkligen inte hem, jag trivs så bra här! Alla är så grymt snälla, och varje kväll kollar jag o killarna på EM, svinmysigt..<3 egentligen har jag träning nu, men banorna var för blöta så vi tränar senare istället. Vädret är riktigt äckligt, kallt och jävligt. Faktum är att jag faktiskt frivilligt står ute i regnet och skriver, eftersom det inte finns någon täckning på rummet.. Men nu ska jag in innan jag dränks, ni får ha det bäst!puss<3<3

Arsleröv

Gokväller! ;-) haha asså fan vad det här är kul!! Det är 5 tjejer och 42 killar (inte helt osexiga heller mihihi) så jag umgås mest med killarna eftersom alla tjejer är så dryga hahaha..! Vi har just kommit in från kvällens fys-pass, vi sprang 5 kilometer och lite annat.. Pjuh! Men det gick finemang :-) asså nångång MÅSTE ni komma hit. Det är sån obeskrivligt vacker utsikt att det finns inte! Små röda hus med vita knutar vid vattnet där det kryllar av små öar... Men nu ska vi ut, skriver nog sen, puss<3


 Update: Haha ojsan, ni kanske undrar över rubriken? Vi joggade till en by som heter Assleröd, men alla kallar den för Arsleröv x) Men den lilla förklaringen glömde jag bort :) Pusshaj

Regn

Faasiken vad det regnar ute! Vi sitter här i bilen och flummar haha, och lyssnar på musik :-) nu ska vi råna en mack, see ya babes<3 puss

Mobilblogg!

Hey! Shit va grymt, jag mobilbloggar! Haha jag hoppas att det går iaf ;-) Just nu sitter vi i bilen på väg upp till Hunnebostrand, och dom andra sitter o sover x) Vi somnade vid halv 1 inatt, och gick upp vid 4 så det är ju iofs inte så konstigt.. Fast jag pallar inte sova :-) Yaa... Morgonen började med att Leos lillasyster skrek, och det vart så att deras hundar hade käkat upp hela min massäck.. Så till frulle blir det köttbullsmacka :-) gottgottigottgott. Nu måste jag sluuta, men jag bloggar sen. Puss<3

Kvällens outfit

Vid 21-tiden nångång ska jag bege mig hem till Leos place, och Malte kommer också nångång då.. Vi ska nog mest chilla, kanske se film eller nåt. Men vi måste sova svintidigt för vi ska ju upp vid halv 4 inatt... Huuuuuhhh säger jag bara!
Jag kommer förmodligen inte uppdatera bloggen förräns på fredag (om inte Leo tar med sig sin bärbara, min har nämligen inget mobilt bredband) men please, glöm inte bort mig för det (A) ? Hihi, välkommen tillbax på fredag dårå, Ciao babes! <3

Här kommer kvällens lilla mysoutfit :) Sorry för kvalitén men nån hade ställt om min kamera till VGA, och så råka mitt skitprogram (paint HAHA) på nåt sätt förminska bilden osv blablaa... Yayaa, Kram<3


Spanien döö


FAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN Spanien gjorde ett till jäääääävla mål!!! :O Dom jeevlarna :P

Gitta stilen - söt klänning

Personligen gillar jag absolutly not Stephanie Pratts outfit, spana in rattarna asså :O HAHA men stylebystars.com har en mycket finare variant, en sockersöt sommarklänning för 499 kr. Sweet

   

Färgar håret

Shoo, sorry för dålig update!
Sitter här med färg i håret :) Asså, hårfärg då. Jag är naturlig brunett, och för nån månad sen fick jag för mig att bleka håret till "Svennson-färg", ni vet ljus-brun-blond... Så jag gick till frisören och gjorde mitt livs misstag! x) Hon gjorde platinablonda slingor, så jag såg ut typ som en zebra. Så jag färgade tillbaka det mörkbrunt, och nu har färgen börjat blekna lite så jag är lite blond här o där... Uschusch, så nu fräschar jag upp det lite :)

Ikväll blir det förmodligen så att jag o Malte däckar hos Leo, eftersom vi ska åka vid 5 imorgon bitti :)

Och vet nii? Jag går på tabletter! Haha :P Det va ingen propp i örat, utan nåt ojämnt tryck blablaa, så jag ska äta tabletter, spruta upp nässpray 4 ggr om dan och blåsa ut luft genom örat haha, fett cool behandling... Den läskiga doktorn (han var sjukt läskig, ni vet en sån liten rund gubbe med grått skägg, Dumbledore-glasögon och fransk-dansk dialekt) sög också ur en massa äckel ur örat med en jävla sug, skiiitäckligt! FYyyyfaN asså, kändes som om han sög ut det lilla jag har till hjärna.. Men jag hör faktiskt redan lite bättre =D

Nu ska jag ägna dagen åt att tvätta, packa och ladda :) PUSS<3


Tävling igen

Heey, jag tänkte tipsa om en till tävling jag är med i ;) Haha, det är i minglas blogg. Man kan vinna ett armband med ett namn på, och man får själv bestämma namnet. NU ska jag vinna. Hihii, jag blev faktiskt lite sugen på att göra en tävling själv jag :) Allt för att locka läsare, mahaha! Fast det är kanske ingen idé riktigt än när mitt besöksrekord är 39 besökare xD


Frankrikeresan

Hej folket!
Ligger i soffan o tittar på Simpsons, haha.. Nåt måste man ju göra... x) Tänkte berätta lite om min resa till Frankrike i juli! Det är såhär att jag åker ner till sydkusten på språkresa i 3 veckor. Åker med ett sånt språkrese-företag, alldeles ensam.. Buhuu... Men jag hittar säkert kompisar där haha, och massvis med snygga surfare :D Jag ska bo hos en familj, och gå i skolan (jag pluggar på sommarlovet! sexy mamaaa!!) på förmiddagarna. Sen blir det väl beachvolley och solasolasola o bada :D Tänkte passa på o lära mig surfa också! Åker den 1 juli, och sen direkt efter det hämtar papsen upp mig och så åker vi till Schweiz i 10 dagar och hälsar på släkten. Pappa ska visa mig lite mer av hela Schweiz också, inte bara det jag ser när vi åker ner. Det ska bli jättekul! På söndag åker jag, L och M till Hunnebostrand på tennisläger också... Så det blir en späckad sommar, men fyyyyjfan va kul det blir! :D Nu ska jag äta, shaarå!

Vad ska du göra för nåt i sommar ?

Jesussandaler

Jag är helt kär i jesussandaler (dom heter väl så?), med en massa remmar och strass :) Synd bara att jag är så jeeefvla luspank xD Eller jag är egentligen ganska rik om man tänker efter, men jag behöver vartenda öre när jag ska bo i Frankrike i 3 veckor i sommar. Fasen just det, jag måste ju berätta om det också! Fast det blir ett nytt inlägg lite senare ikväll =) Fokus på sandalerna nu, jag hittade en hel del grymma varianterasos.com. Enjoy!



1. Bruna lädersandaler - ca 210 kr
2. Guldiga sandaler - ca 180 kr
3. Supersöta blommiga sandaler - ca 350 kr
4. Silvriga sandaler - ca 280 kr
5. Bronsfärgade sandaler - ca 110 kr
6. Sandaler med pärlor - ca 1.120 kr

Fredag morgon

Morniing :)
Vaknade för en kvart sen, sitter o äter frukost nu. Idag ska jag inte göra ett skit, eftersom jag måste ladda upp inför lägret, jag är ju helt utmattad ni vet :S Hoppas jag känner mig bättre tills på söndag, annars vet jag inte vad jag gör...
Just det, en grej måste jag fixa idag! Måste ringa akuten, för jag har en sån propp i örat så jag är nästan döv på vänsterörat xD Haha, så dom får spola ut den. Det kanske även blir så att jag och mami åker o tittar på en garderob o en matta till meine zimmer... :)

Skolavslutningsoutfiten dök aldrig upp igår, eftersom jag typ däckade hela eftermiddan... Sorry for that, om någon bryr sig :P Ooooch vet ni? Jag har haft ovanligt många unika besökare, om man jämför med mina andra bloggar. Jag har bloggat i typ 3 dagar va, och hade 39 besökare igår... Skiiiitmånga, va? HAHAHAHA x)

Nä nu måste jag ut en sväng med hunden, pusspuss<3

Gitta stilen!

Hittade en riktigt classy klänning hos stylebystars.com, riktigt fin faktiskt :) Victoria Beckskinka ser fabulööös ut i sin, me like ♥ 269 kr kostar den.
Vill du kopiera hela outfiten så finns det en svindyr men svinsnygg väska från Chloe som påminner om Vickans.  Ca 11.000 pix kostar den. Är du lite mer fattig som jag, så har dom en "billigare variant" för runt 420 kr.

Glasögonen... Är du en slösa så finns det dom här för 2100 kr, är du snål eller pank så finns det lika fina på H&M, annars dom här för typ 140 kr.








Underbar

Gokväll gokväll, hur är det med er?
Själv mår jag inte direkt bra, jag somnade när Alma o Nikki var här x) Vi kom fram till att jag är light utbränd. Haha låter som värsta gamlingen eller något, men jag har gått på högvarv hela den här terminen och nu ba SMOFF pallar jag inte mer verkar det som :P
Så nu dom närmaste dagarna ska jag tokchilla och ladda inför lägret på söndag! Men det är väl mysfaktor på det med :)

Vips, nu byter jag ämne. Jag tror jag får sockerchock när jag ser den här klänningen! Är den inte så söt så man får hål i tänderna? Vill ha den SÅ mycket. Finns på stylebystars.com.


Tävling

Tävling hos Wysteriia! Klicka på bilden så hamnar du direkt i hennes tävlingsinlägg :) Jag ska lätt vinna, haha asså seriöst jag vinner aldrig... MEN NU ska jag! Mahaha, ni har inte en chans mot mig. ^^
Det söta halsbandet
kommer från puss.se :) puss på er<3


Torsdag, avslutning

Good morniing!
Idag är sista dagen i skolan, avslutning. Jag sitter och äter frulle nu, har varit ute och joggat (!) nu på morgonen. Haha, kanske för att inte få så dåligt samvete senare idag... Varje år i skolan har vi nämligen ett sketaroligt tårtkalas, alla familjer tar med sig en tårta och sen ställer man upp dom på ett enormt långbord. Och sen går folk o pillar och äter från typ varenda tårta haha :D

OH SHOOT shit pommes, vi får ju våra betyg idag :O Men det går nog bra, har varken höjt mej eller sänkt mig... Eller jo, kanske får jag MVG i hemkunskap HAHA tjohoo!

Och vet ni? Jag har nästan bestämt mig vad jag ska ha på mig idag xD Antingen en svart/vit-blommig klänning eller en oversize vit T-shirt med dom skorna jag hade igår... Lägger upp outfiten senare :) Nee nu måste jag börja fixa mej, börjar kl. 9. So long! <3


Sista gången på ett tag man träffar hela klassen på en gång :)

Beautytips - mascara

Jag vet inte hur det gick till, men jag prenumererar på nåt slags mejl som kommer ut varje vecka tror jag, där det finns ett skönhetstips! Tänkte jag kunde sprida det vidare ut till er i en "Beautytips" kategori. Det är på engelska, så ursäkta om översättningen skulle råka bli lite Svengelsk xD

Den här gången blir det ett mascaratips, hur du bäst applicerar mascaran för fyyylliga och tjooocka fransar ;)

1.
Dra av överflödig mascara på kanten av flaskan, så att det inte är för mycket färg på borsten. Sätt borsten så långt in på fransraden det går, och dra borsten försiktigt fram- och tillbaka åt sidan, så att fransarna separeras.

2. Stryk långsamt på mascara, från rötterna och ut. Låt torka i några sekunder och lägg sen på ett lager till.

3. Avsluta med att måla på lite extra allra längst ut, för att förlänga så mycket som möjligt.

- - -

Själv använder jag L'Oréals Double Extension Waterproof - ger riktigt mycket volym och är säker om man skulle få för sig att ta ett spontandopp en vacker sommardag :)


Jessica Alba

Ni har säkert hört att Jessica Alba fick en liten dotter i helgen? Närmare bestämt i lördags på Cedars Sinai-sjukhuset i Los Angeles. Papsen är Cash Warren, och hon kommer få hans efternamn. Flickan heter Honor Marie Warren. Sweet! 

               

Skolavslutning - kläder?

Jag kom just på att jag har panik inför imorgon! HAHA jag vet inte vad jag ska ha på mig, det är skolavslutning och allt juu... Vad har ni haft på er på era avslutningar? HIT ME! Asså det här händer varje år egentligen, jag brukar ba vakna o gräva lite i garderoben o hitta nåt x)

För övrigt sitter jag och lyssnar på Blondinbella i Hallå P3 från i måndags, ganska kul de ;) Och så försöker göra lite reklam om min blogg, asså det är satans svårt att få läsare om man tänker efter. Hur många 14-åriga tjej-bloggar finns det inte? Men whatever, :P

HAHA kolla bilden här nere! Jag har precis kraschat in i häcken på bilden, x) N ba "Emelie kolla hit!" *fota fota* Sen bara BOOOM in i häcken. Sviinkul :D



PUUUUSS!!! ♥

Prata med gud

HAHAHA vet ni vad jag o N gör ? Vi pratar med Gud, han är svincool! Haha, det är sjukt kul, klicka på bilden så kan ni också göra det... So long! ♥


Nikkis outfit

Nikki kände att hon behövde få utlopp för sin outfit också,
så här har ni den ;D (specialare till David; en EMO-OUTFIT!!!!)



Sjal - Shock
Tröja med den söta nallen - Leo made
Skärp - Ullared
Strumpor - H&M (udda) hihi
Shorts (nånstans där under) - Lindex

Dagens outfiit

Shoo, här får ni dagens outfit och för guds skull titta inte på allt skit på golveet x)  
Nikki är här, haha det tog typ en timme att gå hem (med cykel) från stan som ligger 2 km härifrån HAHA! Jag körde bl.a ner i diket, in i en häck samt några bilar och tanter.. Vi är så bra<3

Nu ska vi fortsätta njuta av det hemska sommarvädret, PUSS<3 

  
                             

                                                      

- Collegetröja, Calvin Clein... Almas gamla
- Leggings... Gina Tricot
- Jeansshorts... Avklippta second hand-jeans
- Espandrillos... H&M

Onsdag

Gomorron! Jag har försökt logga in jättelänge, men det har inte funkat tills nu :( 
Idag  blir det som sagt chill i skolan, jag älskar brännboll så det ska bli svinmysigt! Sitter här o försöker vara lite nyttig, sörplar grönt te (Y)... Yayaa, nu måste jag gå o göra mig i ordning, ska sticka om 30 min. Jag behöver tid på mig på morronen haha xD

JAG FÅR AGGROANFALL PÅ BLOGG.SE!!!!!! Jag har kämpat hela j******vla morgonen för att ens kunna logga in, och nu kan jag inte lägga in bilder! Om någon ansvarig läser det här (HAHAHA) , så gå och ta er i röööven.

Kram emme<3

Pigg

Hey, asså jag borde gå o lägga mig nu egentligen... Men wtf x)

Imorgon är det chill, vi börjar 8.20 och ska spela brännboll, grilla o mysa :) Slutar vid 12, o då ska jag dra med mig Nikki eller typ Leo upp på stan.. Måste rusta mig med några sista grejer innan tennislägret på söndag. Jag och två pojks; Malte o Leo ska upp till Hunnebostrand vid Gbg, på tennisläger i 5 dagar... Ska bli satans kul, men fasar samtidigt för det... Det är SJUUUUKT hård träning tydligen, 4 tim tennis och 2 tim fysträning om dagen under gassande sol,,, Huuuuhh! :D

Sen imorgon drar vi väl hem till mej kanske o schteeeker oss i solen =) 
Nä vafan nu ska jag sova. Sovgott på er, Puss<3

Ny blogg - igen

Shaa!
Jag har gjort en ny fet blogg, för tredje gången haha, och jag ska göra allt för att glädja er läsare som förhoppningsvis kommer gilla mig o bloggen. Om jag nu får några läsare, haha! Namnet suger, men det finns ju inget bra ledigt xD Såhär har jag i alla fall tänkt; att typ alla tjejer som bloggar bloggar om mode, o skvaller blabla, och det är typ fett kul, men det känns så trist att göra ännu en sån liten modeblogg. Därför så ska jag spica till det hela, alltså det lär nog dyka upp några Dagens Outfits och sånt, men ni får också hänga med mig i sommar t.ex när jag ska på språkresa till Frankrike i 3 veckor, och lite sånt roligt :D Och jag tänkte kanske någon gång prova att söka som modell, men jag vet inte riktigt...

Hursomhelst, det här är en allt-i-allo-blogg om mig. Jag heter Emelie, är 14 år och går ut 8:an på torsdag. Jag bor nere i Simrishamn i Skåne, men är 50 % Uppsalare och 50 % Schweizare. Hope yo like ma blogg ;)




Puss o gonatt

RSS 2.0